Versmalde Ringlaan tijdens solden

26/6/2013
Versmalde Ringlaan tijdens solden Tijdens de soldenperiode zal er ter hoogte van de uitrit van Ring Shopping Kortrijk Noord een rijstrook worden ingenomen om het vertrekkend verkeer veiliger op de Ringlaan te laten invoegen. Deze ingreep kan mogelijks leiden tot vertraagd verkeer. Gelieve daar rekening mee te houden a.u.b. Einde voorzien op 15 juli. De solden duren tot 31 juli.
 

 


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.