Plaag van diefstallen uit bestelwagens houdt aan

27/6/2013
Plaag van diefstallen uit bestelwagens houdt aan Deze week was BCV Works tot 3x toe het slachtoffer van diefstal uit bestelwagens. De diefstallen gebeurden zowel aan het bedrijf als voor de deur van werknemers thuis. Telkens worden dure werktuigen gestolen. PZ Vlas voert de wegcontroles op. Gisteren in Lendelede, vandaag in Kuurne.Bestelwagens van werklui bevatten vaak dure materialen en werktuigen.


Niet alleen 's nachts, maar ook overdag is waakzaamheid geboden! 

Tijdens de werkdag worden de voertuigen langs de straat of op een werf geparkeerd. Doordat men veelvuldig in en uit het voertuig moet om gerief of materiaal te halen, worden de werfwagens niet goed of helemaal niet gesloten.  

Handige criminelen maken gebruik van de drukte op een werf en de vroege duisternis om hun slag te slaan. 

Iedereen die verdachte gedragingen of handelingen van personen in de buurt van bestelwagens ziet, kan dit melden via 056 23 96 11. 

Bron: PZ Vlas 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.