Prikbord vacatures op BPKN

Cambien Verzekeringen

Cambien Verzekeringen is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die ondernemingen adviseert in het beheer van hun risico’s en hun verzekeringen. Samen met de klant detecteren ze de mogelijke gevaren en bespreken we de passende verzekeringen die deze gevaren kunnen indekken. Dit gekoppeld aan een proactief schadebeheer.


ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN VOOR ONDERNEMINGEN

Functieomschrijving 

In deze commerciële job is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille ondernemingsklanten te bewerken en verder uit te breiden. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten, waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen. Je bouwt dan ook een sterk zakelijk netwerk uit. Dit voornamelijk in de regio's Oost- en West- Vlaanderen. De productie, schade en verdere administratieve afhandelingen worden behartigd door jouw collega’s op de binnendienst. Je staat wel zelf in voor een correcte rapportering.

Profiel 

Voor deze commerciële job ben je in het bezit van een hoger diploma (je hebt kennis van verzekeringen BOAR en leven), aangevuld met enkele jaren commerciële ervaring bij een verzekeringsmakelaar (bij voorkeur reeds in een buitendienstfunctie). Met je ervaring en maturiteit kan je snel inzicht krijgen in de situatie van de klant. Door je commerciële skills en overtuigingskracht zal je de klantenportefeuille uitbreiden. Je stelt hierbij de klant steeds centraal (klantenvriendelijkheid draag je hoog in het vaandel). Je bent een open en vlot persoon die goed in team kan werken en vertrouwen uitstraalt. Bovendien werk je gestructureerd en resultaatgericht.

Aanbod

Cambien Verzekeringen biedt je een uitdagende salesfunctie in een professionele werkomgeving in volle beweging, de nodige ruimte om je verder te ontwikkelen en  opleidingen te volgen, alsook een competitieve wedde/aantrekkelijke verloning in verhouding tot je ervaring aangevuld met bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering. 


PRODUCTIEBEHEERDER

Functieomschrijving 

Als productiebeheerder doet u de administratie van verzekeringsdossiers. U onderhandelt met verzekeringsmaatschappijen en werkt tarificaties uit. Bij elke polisaanvraag verzamelt u all noodzakelijke informatie, schat u de te verzekeren  risico’s in, bepaalt u de voorwaarden en legt deze vast in een offerte. U maakt verzekeringspolissen op en verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen ervan. U hebt hierbij veelvuldig contact met de klanten en maatschappijen. Tenslotte helpt u klanten met vragen over hun verzekeringsportefeuille. 

Uw profiel

Bachelor in verzekeringen of u bent gelijkwaardig door ervaring en bijscholing. U bent contactvaardig, dienstverlenend en discreet ingesteld. 

Ons aanbod

Een gevarieerde functie met veelvuldige contacten met de maatschappijen en klanten in een professionele werkomgeving. Dit omringd door een goed gestructureerd team binnen een groeikantoor met een toonaangevende reputatie. Ruimte voor eigen initiatief, permanente vorming.

Wij bieden een verloning met verschillende extralegale voordelen.


SCHADEBEHEERDER

Functieomschrijving 

Als schadebeheerder doet u volledig zelfstandig het beheer van de schadedossiers.  U hebt hierbij veelvuldig contact met de klanten, experten, maatschappijen enz. 

Uw profiel

U genoot een graduaatopleiding in verzekeringen of u bent gelijkwaardig door ervaring en bijscholing. U bent contactvaardig, dienstverlenend en discreet ingesteld. 

Ons aanbod

Een gevarieerde functie met veelvuldige kontakten met de maatschappijen en klanten in een professionele werkomgeving. Dit omringd door een goed gestructureerd team binnen een groeikantoor met een toonaangevende reputatie. Ruimte voor eigen initiatief, permanente vorming.

Wij bieden een verloning met verschillende extralegale voordelen.

 

INTERESSE

Stuur dan je sollicitatiebrief met een c.v. en een recente pasfoto naar NV CAMBIEN VERZEKERINGEN, Vier Linden 58, 8501 HEULE. Tel : 056/36.17.10 of e-mail: bruno@cambien.be.


de branding

de branding

 

UNITVERANTWOORDELIJKE UNIT 3 (WOONONDERSTEUNING)

Jouw uitdaging

Als unitverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de opdracht en de doelen van de unit. Je geeft leiding aan een unitteam dat bestaat uit een agoog en enkele teamcoaches, die op hun beurt leiding geven aan een aantal agogische teams (samen een 45-tal medewerkers). Je stuurt de unit aan door middel van coachend leiderschap. 

Jouw plaats binnen onze organisatie: 

Je maakt deel uit van het managementteam van ‘de branding’ 

Je rapporteert aan de algemene directie 

Je geeft leiding aan het unitteam en rechtstreeks aan de agoog en de teamcoaches van de unit.


Jouw verantwoordelijkheden

- Je bent medeverantwoordelijk met het managementteam voor de uitbouw van de organisatie via het strategisch plan en het ondernemingsplan/beleidsplan. Je vertaalt deze naar het dagelijks beleid van jouw unit. 
- Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw en realisatie van de unitdoelstellingen en de dagelijkse werking van jouw unit. 
- Je bent verantwoordelijk voor de toewijzing en inzet van de personele middelen die aan jouw unit toegekend worden. 
- Je bent verantwoordelijk voor het goed beheer van de financiële middelen binnen jouw unit. 
- Je bent verantwoordelijk voor de uitrol van het HR-beleid binnen jouw unit. Samen met de HR-verantwoordelijke, de agoog en de teamcoaches wordt afgestemd wie welke rol opneemt in de personeelsprocessen. 
- Je stuurt en coacht de toegewezen teams op vlak van kwaliteit, financies, werkplanning, uurroosters, relatiebeheer en communicatie, veiligheid en milieu en personeel met focus op maximale zelfsturing van deze teams. Je stimuleert de samenwerking binnen de teams. 
- Je coacht jouw directe medewerkers op competenties en talenten zodat zij verder kunnen ontwikkelen en groeien. 
- Je vertegenwoordigt de organisatie ten aanzien van de verschillende stakeholders en partners via representatie, communicatie en netwerking.


Jouw profiel

Wij kijken uit naar een medewerker met een basishouding die de missie, visie, waarden en strategie van ‘de branding’ ten volle draagt en uitdraagt. 

We zoeken iemand met ervaring in de sector en met vertrouwdheid met de doelgroep die bestaat uit gebruikers met licht/matig verstandelijke beperking. Je staat onbevooroordeeld open voor anderen en je bent gericht op samenwerken. Jouw werkhouding is er een van eigenaarschap en ondernemen en je beschikt hierbij over het nodige leervermogen. 

Als unitverantwoordelijke beschik je over specifieke leiderschapstalenten zoals resultaatgericht werken, coachen, samenwerking stimuleren, waarderen, opvolgen, organiseren, strategisch denken en handelen, verbinden en innoveren. Je hebt oog voor talenten bij medewerkers en weet hoe je deze naar boven kan halen en versterken. 

Een unitverantwoordelijke is ook iemand die goed kan plannen en organiseren, is stressbestendig en kan zich vlot nieuwe zaken eigen maken. 

Je beschikt over een diploma master of bachelor gelijkwaardig door leidinggevende ervaring, met een sociale, pedagogische, psychologische, of paramedische oriëntatie.

 

Ons aanbod

- Je werkt in een dynamisch en innovatief team met ruimte voor autonomie en zelf-verantwoordelijkheid. 

- Je krijgt kansen en ondersteuning om jouw unit uit te bouwen tot een aanbieder van kwaliteitsvolle dienstverlening aan mensen met een ondersteuningsvraag. 

- Je krijgt kansen tot persoonlijke ontplooiing en kan een opleidingstraject op maat volgen om jezelf blijvend te bekwamen. 

- Wij bieden een contract van onbepaalde duur. 

- We streven naar een gezond evenwicht tussen gezin/werk met wederzijdse soepelheid ifv begin- en einduren. 

- Indiensttreding: zo snel mogelijk. 

- Verloning volgens de barema’s van PC 319.01 op kaderniveau aangevuld met extralegale voordelen 

- Plaats tewerkstelling: Ringlaan 30, 8501 Heule-Kortrijk

 

Selectieprocedure

1e fase: gesprek met algemene directie op basis van selectie van sollicitatiebrieven en cv’s. 

2e fase: assessment op basis van de selectiegesprekken. 

3e fase: gesprek met algemene directie en bestuurder vzw.

 


SOLLICITEREN

Solliciteren (tem 14/01/2018) t.a.v. 

Mevr. Ann-Sophie Bossu, Personeelsteam ‘de branding’ 

Ringlaan 30, 8501 Heule-Kortrijk 

056 36 40 74 - jobs.debranding@waak.be 

www.debranding-waakvzw.be 

Voor meer informatie over deze vacature: 

Dhr. Bert Tanghe, Agogisch directeur ‘de branding’ 

Ringlaan 30, 8501 Heule-Kortrijk 

056 36 40 30 

bert.tanghe@waak.be

 


WAAK

WAAK

WAAK BW is een groot maatwerkbedrijf met een mensgerichte doelstelling: tewerkstelling van personen met een arbeidsbeperking.  Wij doen dit door in verschillende sectoren als partner of choice te fungeren: Metaal & Assemblage, Elektrische Bedradingssystemen, Conditionering & Logistiek, Green & Clean en inHouse.  Op deze manier stelt WAAK 1850 medewerkers tewerk. Ons doelstelling kan enkel slagen door de inzet van vele gemotiveerde medewerkers. Daarom wensen wij onze ploeg te versterken met:

 

 

 

 

 

 

 

MECHANISCH TECHNIEKER KRIMPMATRIJZEN

 

Jouw uitdaging

Binnen Elektrische Bedradingssystemen sta je als mechanisch technieker in voor volgende taken:

 • De herstelling, het onderhoud en het onderzoek van krimpmatrijzen.
 • Het analyseren en verhelpen van fouten op de krimpmatrijzen.
 • Het uitvoeren van een correcte verslaggeving.
 • De algemene verhoging van de beschikbaarheid, veiligheid en de efficiëntie van ons productieapparaat.

 

Jouw profiel

 

 • Je hebt een technisch A2-diploma, of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt mechanisch inzicht, kunt mechnische tekeningen interpreteren.
 • Je kunt overweg met de computer.
 • Je bent leergierig en oplossingsgericht ingesteld, en werkt graag kwalitatief.
 • Je kunt zeer nauwkeurig werken, bent ordelijk en stipt.     

 


Wij bieden

 

 • WAAK is een stabiel productie- en dienstenbedrijf, waar mensgericht ondernemen centraal staat.
 • Je komt terecht in een omgeving met stimulerende werksfeer en groeikansen, waarbinnen ook aandacht is voor een gezonde work-life balans.
 • Wij bieden een voltijdse job in dagdienst.

 

 

 

VERANTWOORDELIJKE INTERNE KWALITEIT

 


Jouw uitdaging

 

 • Binnen Elektrische Bedradingssystemen (ISO 9001) sta je in voor het organiseren van de eindcontrole opdat het product foutloos tot bij de klant komt.
 • Je instrueert en coacht de eindcontroleurs (20-tal medewerkers, o.a. personen met een arbeidsbeperking) opdat zij een product kunnen afleveren volgens de kwaliteitseisen van de klant.
 • Tevens neem je de eindbeslissing bij het in kaart brengen van de kwaliteitsdoelstellingen, -processen en -flows alsook instructies met betrekking tot eindcontrole.
 • Je bent de trekker van verbeteringsprojecten.

 

 Jouw profiel

 

 • Je beschikt over een bachelor diploma, bij voorkeur in een technische richting, of bent gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt bij voorkeur reeds relevante ervaring opgedaan in een productiebedrijf.
 • Je bent klant-, en verbeteringsgericht, je bent proactief ingesteld en draagt kwaliteit hoog in het vaandel.
 • Je hebt kennis van en/of ervaring met kwaliteitstechnieken en –systemen en past deze kostenbewust toe. Indien je kennis hebt van FMEA, DMAIC, control plan, de 7 stappen methode, dan is dit een pluspunt.

 

Wij bieden

 

 • WAAK is een stabiel productie- en dienstenbedrijf, waar mensgericht ondernemen centraal staat.
 • Je komt terecht in een omgeving met stimulerende werksfeer en groeikansen, waarbinnen ook aandacht is voor een gezonde work-life balans.
 • Wij bieden een voltijdse job in dagdienst.

 

Schoonmaakmedewerker

 

 Jouw profiel

 

 • Je hebt oog voor orde en netheid en hebt bij voorkeur enige ervaring in professionele schoonmaak.
 • Je bent sociaal ingesteld en houdt ervan de verantwoordelijkheid te nemen over een kleine groep.
 • Je gaat op een professionele manier om met jouw klanten en bent betrouwbaar en discreet ingesteld.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, en bent bereid je te verplaatsen naar verschillende locaties.

 

Jouw uitdaging

 

 • Je staat in voor de schoonmaak van onder meer kantoren, burelen, sociale ruimtes, zalen, … bij diverse klanten. Jouw klanten bestaan wekelijks uit een 20-tal professionele organisaties, geen particulieren.
 • Je begeleidt 1 tot 3 medewerkers met een arbeidsbeperking tijdens de uitvoering van jouw werk.
 • Je garandeert een goede dienstverlening en zorgt daarnaast voor een goede motivatie van het team.

 

 

 

Wij bieden

 

 • WAAK Maatwerkbedrijf staat voor een stabiel en dynamisch bedrijf.
 • Een omgeving met stimulerende werksfeer en potentiële groeikansen.
 • Een organisatie waar de work-life balans hoog in het vaandel gedragen wordt.
 • Wij bieden een voltijdse job in dagwerk.


Projectleider werkpostanalyse en -methode

 

Jouw profiel

 

 • Je beschikt over een bachelorsdiploma in een technische richting en hebt bij voorkeur reeds relevante ervaring in een productieomgeving.
 • Begrippen zoals value stream mapping, procesflow, LEAN en 5S klinken bij jou als muziek in de oren en je beschikt over een sterk analytische inzicht (‘out-of-the-box’).
 • Je ben een echte teamspeler en handelt resultaatgericht en kostenbewust!

 

Jouw uitdaging

 

 • Aan de hand van een grondige en adequate analyse van de productiemethode en werkpost ben je als projectleider binnen de dienst META (Methode Ergonomie Training & Analyse) verantwoordelijk voor de optimalisatie/vereenvoudiging van de productieflow (LEAN, 5S,…).
 • Je zorgt voor een maximale ondersteuning van onze doelgroepmedewerkers door het integreren van eigen systemen/tools in het productieproces.
 • Je zorgt voor een goede opstart van deze geïmplementeerde systemen en draagt het eigenaarschap maximaal over aan de leidinggevenden op de productievloer.

 

Wij bieden

 

 • Een technisch uitdagende functie in een gestructureerde en stabiele organisatie, waar mensgerichtheid centraal staat.
 • Een omgeving met stimulerende werksfeer, groeikansen en een gezonde work-life balans.

 

 


Meewerkend begeleider groendienst

 

Jouw profiel

 

 • Je bent sociaal ingesteld en houdt ervan leiding te nemen over een groep.
 • Je hebt bij voorkeur een technisch diploma op zak en/of reeds relevante ervaring in tuinbouw/groendienst.
 • Je bent flexibel ingesteld en buiten werken schrikt jou niet af.
 • Je bezit een rijbewijs B, een rijbewijs BE is een pluspunt

 

Jouw uitdaging

 

 • Je begeleidt dagelijks een 5 à 15-tal medewerkers (o.a. met een arbeidsbeperking) op verplaatsing.
 • Je bent verantwoordelijk voor het groen- en ander onderhoud van pleinen, bedrijventerreinen, steden en gemeentes.
 • Je staat in voor een vlotte en efficiënte dienstverlening.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de groepsverantwoordelijke.

 

Wij bieden

 

 • WAAK BW staat voor een stabiel en dynamisch bedrijf.
 • Je komt terecht in een omgeving met stimulerende werksfeer en potentiële groeikansen.
 • Wij bieden een voltijdse job van onbepaalde duur.

 


Verantwoordelijke technische processen en onderhoud

 Jouw profiel

 • Je beschikt minimum over een Bachelor diploma in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring), en je hebt een bijzondere interesse voor kunststoffen.
 • Je hebt een brede kennis van verschillende technische disciplines om de onderneming op diverse facetten te ondersteunen.
 • Je hebt een analytisch vermogen en bent erop gericht een goed resultaat te leveren.
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten met zin voor initiatief.
 • Je communiceert en handelt op een accurate manier en bent sterk in plannen en organiseren.

 

Jouw uitdaging

 

 • Je bent verantwoordelijk voor het machinepark en de onderhoudsploeg van de Unit Conditionering & Logistiek.
 • Je stelt het beheersysteem van het machinepark verder op punt en neemt leiding over de technische projecten in de unit (o.a. begeleiden van de processen en bestellen van onderdelen).
 • Je analyseert de behoeften in de afdeling en formuleert voorstellen tot oplossing of investering. Interventie-aanvragen worden door jouw gefilterd en ingepland.
 • Je staat in voor het opstellen van optimale parameters van de machines en installeert methodes om deze te borgen of te verbeteren (geschreven instructies, alsook interne opleidingen).
 • Je bent de technische aanspreekpartner voor de onderhoudsdienst, de productie-coördinator en jouw commerciële collega’s.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de unit.

 

Wij bieden

 • Je komt terecht in een stabiele, doch dynamische organisatie.
 • Een uitdagende en gevarieerde functie met ruimte voor eigen inbreng.
 • Een organisatie waar de work-life balans hoog in het vaandel gedragen wordt.
 • Wij bieden een voltijdse job van onbepaalde duur.

  


MACHINEOPERATOR 2-PLOEGEN 


Jouw profiel

 • Je beschikt bij voorkeur over een A2-diploma en hebt reeds enige ervaring in een productieomgeving.
 • Je hebt een goed algemeen inzicht en draagt nauwkeurigheid hoog in het vaandel.
 • Een zekere technische feeling is een pluspunt, maar interne opleiding wordt ook voorzien!


Jouw uitdaging

 • Binnen één van onze productieafdelingen van de unit Elektrische Bedradingssystemen zal je draadsnijmachines instellen en bedienen.
 • Je werkt hierbij zeer nauwkeurig en zorgt er aldus voor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.


Wij bieden

 • WAAK BW staat voor een gestructureerde en dynamische organisatie, waar menselijke communicatie centraal staat.
 • Wij bieden een voltijdse job (contract van onbepaalde duur) in een 2-ploegenstelsel.

 


PROJECTINGENIEUR


Jouw
 profiel

 • Je hebt een technisch bachelordiploma en bij voorkeur 5 jaar ervaring in een productieomgeving.
 • Je bent klant-, resultaat- en verbeteringsgericht en staat open voor innovatie ('out of the box').
 • Je kan probleemoplossend denken en accuraat handelen.
 • Basiskennis Inventor is een pluspunt!


Jouw uitdaging

 • Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van alle technische klantvragen.
 • Je staat in voor het samenstellen en aansturen van een projectteam.
 • Je stelt een effectief projectplan op en coördineert het project volledig van a tot z (opstart in productie).
 • Je bent verantwoordelijk voor de projectreview en het beheer van de kostenstructuur.


Wij bieden

 • Een stabiel en gestructureerd, doch dynamisch bedrijf.
 • Een omgeving met stimulerende werksfeer en oog op persoonlijke ontwikkeling.
 • Een evenwichtige work-life balans in een technische omgeving.

  


TEAMLEIDER PRODUCTIE 


Jouw
 profiel

 • Je hebt een hoger technisch diploma (vb. elektromechanica, elektronica, elektriciteit,...) of gelijkwaardig door ervaring in een productieomgeving.
 • Je getuigt van een sterk technisch inzicht en bent verbeteringsgericht.
 • Je beschikt over leidinggevende, coachende en organisatorische vaardigheden.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en houdt van een diversiteit aan taken en sociale contacten.


Jouw uitdaging

 • Binnen de unit Elektrische Bedradingssystemen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van (een deel van) het productieproces.
 • Je stuurt een 50-tal medewerkers (met een arbeidsbeperking) aan.
 • Je coacht hen zodat zij hun capaciteiten optimaal kunnen benutten en ontplooien.
 • Je streeft de realisatie van de vooropgestelde objectieven (kwaliteit, rendement,...) na, zodat de afgeleverde bedradingssystemen aan de klantenverwachtingen voldoen.


Wij bieden

 • WAAK staat voor een stabiele en gestructureerde, doch dynamische organisatie.
 • Je komt terecht in een omgeving met stimulerende werksfeer, waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en een goede work-life balans.

 

Solliciteren kan via email: jobs@waak.be, meer info 056 36 34 34
ABC Labels

ABC Labels

ABC labels kreeg voet aan de grond in 1991. Ervaren flexo drukker Christian Derouf liet ABC labels uitgroeien tot een performante zaak. We staan garant voor een betrouwbare productie van zelfklevende etiketten op rol met een snelle en uiterst flexibele service. In 2010 nam Louis De Jaegere samen met zus Sophie de zaak over. Gesteund door veertien medewerkers zorgen ze voor de verdere groei van ABC labels.


ENTHOUSIASTE FLEXODRUKKER

Enthousiaste flexodrukker (M/V) 
om ons team te versterken in een 2-ploegensysteem
=> ervaring als flexodrukker is een must!


DYNAMISCHE AFWERKER


Dynamische afwerker (M/V)
 om ons team te versterken in een 2-ploegensysteem
=> geen ervaring vereist, wel met oog voor detail kunnen werken!


Meer info hierover via tel. 056/37.18.07 of via mail sophie@abc-labels.be


 

BCV Works

BCV Works

BCV Works is reeds meer dan 20 jaar specialist in de installatie van ventilatiesystemen voor woningen, appartementen en projecten. Als werknemer komt u terecht in een jong en dynamisch team van hardwerkende collega’s met oog voor kwaliteit en detail. De firma beloont dan ook met een goede verloning, een aangename werksfeer en een flexibele instelling van het management.

 

MONTEUR VENTILATIE & ROOKGASAFVOER


Jouw functie: 
Je installeert ventilatiesystemen en rookgasafvoeren in woningen, appartementen, scholen en rust- en verzorgingstehuizen. 


Jouw profiel: 

 • Je bent een handige harry zonder hoogtevrees.
 • Je beschikt minstens over een 5-tal jaar werkervaring.
 • Je beschikt over een basiskennis bouwkundige machines & werktools.
 • Ervaring in het plaatsen van ventilatiesystemen is een pluspunt doch geen must.
 • Je hebt oog voor detail en respecteert de wensen van de klant.
 • Planlezen is een pluspunt
 • Je beschikt over een rijbewijs B. 


Ons aanbod: 

 • Aangename werksfeer
 • Een job met veel variatie en de nodige zelfstandigheid
 • Mogelijkheid tot een vast contract
 • Er wordt een interne opleiding voorzien om de montagetechnieken onder de knie te krijgen. 


Solliciteren?

Je kan terecht bij Nick Scheers op 056 41 49 98 of nick.scheers@bcvworks.beJOLI

JOLI

Verantwoordelijke atelier


Taakomschrijving 

 • Leiding over 3 magazijniers
 • Hands-on, u heeft het voorbeeld in woord en daad en helpt mee.
 • U bent technisch aangelegd, of een technische opleiding genoten
 • Voorbereiden en plannen taken voor de verpakkers en pickers
 • Alle inkomende goederen receptioneren en controleren adv WMS
 • Alle uitgaande goederen controleren adv WMS systeem
 • U bent de schakel tussen bureel en magazijn
 • U staat in direct contact met de zaakvoerder
 • U houd de netheid en orde hoog in vaandel
 • Organiseren  van opbouw en afbouw beurzen in binnenland en buitenland
 • 38 uren werkweek

 

Profiel

 • A2/ bacheloropleiding vereist (of ervaring)
 • Ervaring magazijnwerking vereist
 • Ervaring leidinggevend is een must
 • Talenkennis Frans is een must, noties engels is een troef
 • U kan werken met WMS en ERP
 • U hebt technisch inzicht !! (montage kasten en tafels, stoelen)Productontwikkelaar / WerkvoorbereiderTaakomschrijving


 • Je helpt meedenken over technische verbeteringen van een bestaande product of nieuw product
 • Samen met de designer werk je concepten uit
 • Je verbetert concepten naar haalbaarheid toe en werkt ze technisch uit.
 • Je zet het ontwerp om naar een technische tekening voor de productie/prototyping
 • Je communiceert met verschillende leveranciers op vlak van productie
 • Je volgt de prototyping op en communiceert de nodige bijsturingen
 • Je volgt het volledige ontwikkelingstraject op een administratief correcte manier op en houdt rekening met deadlines
 • Je beheert de nodige productspecificaties en bijhorende documenten
 • Je rapporteert naar het management

Profiel

 • Je hebt een Bachelor of Masterdiploma of bent gelijkwaardig door evaring
 • Je hebt minimum 5 jaar ervaring binnen productontwikkeling of werkvoorbereiding in de metaalsector of aanverwanten
 • Je hebt een uitgebreide materialenkennis en je hebt technisch inzicht
 • Kennis van tekenprogramma's zijn een must (Autocad 2D, Inventor, SolidWorks,...)
 • Je volgt de trends op de voet
 • Je bent zeer gedreven en innovatief
 • Je werkt vlot met de computer (ERP en MS Office)

Aanbod
 • Stabiel en financieel gezond bedrijf met goede reputatie
 • Veelvuldig contact met topdesigners
 • Aangename werkomgeving en sfeer
 • Goede verloning


Bent u de kandidaat die wij zoeken? Stuur uw cv via mail naar info@joli.be t.a.v. John Ghekiere. Ghekiere Industries - Joli

Ghekiere Industries - Joli ORDERVERWERKING / LOGISTIEK

Functie

 • Orderinput, transportvoorbereiding en aankopen organiseren via ERP-systeem.
 • Telefonische vragen van klanten opvangen
 • Oplossen problemen
 • Input leveringsnotas
 • U werkt voornamelijk op de computer
 • Talen zijn belangrijk:NL, FR, ENG, noties Duits
 • U coördineert en stuurt de verzending aan.


Profiel

 • Ervaring gewenst met ERP of minimum A2
 • U bent ordelijk, gestructureerd en punctueel
 • Klantvriendelijk
 • Talen zijn belangrijk: NL, FR, ENG, noties Duits

Bent u de kandidaat die wij zoeken? Stuur uw CV via mail naar info@joli.be t.a.v. John Ghekiere.

Ring Shopping Kortrijk Noord

Ring Shopping Kortrijk Noord Bekijk hier alle vacatures van Ring Shopping Kortrijk Noord.

Vacatures

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.