Het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is zowel gelegen op grondgebied Kortrijk als Kuurne. Doel van dit project is de bedrijven op het terrein te verenigen.

Het Bedrijvenpark wordt gekenmerkt door een uitbreiding (22ha), waardoor het belang van een gestructureerde samenwerkingsvorm onder de bedrijven voor het volledige werkgebied nog actueler wordt.

Kortrijk-Noord was in het verleden reeds betrokken bij interbedrijfssamenwerking met het PIAV- en RESOC-project (project dat bijdraagt tot de verduurzaming van bedrijventerreinen door het stimuleren of opzetten van samenwerkingsverbanden tussen bedrijven binnen eenzelfde bedrijventerrein of een groep van bedrijventerreinen – Oproep 2005).

Daarbij wordt aandacht besteed aan de drie centrale pijlers People, Planet & Profit.

Missie

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.