Het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is zowel gelegen op grondgebied Kortrijk als Kuurne. Doel van dit project is de bedrijven op het terrein te verenigen.

Het Bedrijvenpark wordt gekenmerkt door een uitbreiding (22ha), waardoor het belang van een gestructureerde samenwerkingsvorm onder de bedrijven voor het volledige werkgebied nog actueler wordt.

Kortrijk-Noord was in het verleden reeds betrokken bij interbedrijfssamenwerking met het PIAV- en RESOC-project (project dat bijdraagt tot de verduurzaming van bedrijventerreinen door het stimuleren of opzetten van samenwerkingsverbanden tussen bedrijven binnen eenzelfde bedrijventerrein of een groep van bedrijventerreinen – Oproep 2005).

Daarbij wordt aandacht besteed aan de drie centrale pijlers People, Planet & Profit.

Missie

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.