Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur bestaat uit de 15 personen die verkozen werden op de algemene vergadering van 20 februari 2017. De verschillende beheerders maken deel uit van zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen, bovendien gespreid over het werkgebied van de vzw.

De structurele partners in het project krijgen de verslaggeving van de RvB en worden geïnformeerd over het reilen en het zeilen van de vzw. Aandachts- en actiepunten worden besproken tijdens de tweemaandelijkse vergadering van de Raad van Bestuur.

Wie maakt nu deel uit van deze Raad van Bestuur?

-Voorzitter: Vincent Impe
-Ondervoorzitters: Fred Vanderbeke en Peter Coopman
-Secretaris: Elke Feys
-Penning: Rik Bouckaert
-Commissie financiën en subsidies: Peter Coopman, Rik Bouckaert, Stan Callens
-Commissie mobiliteit & veiligheid: Fred Vanderbeke, James Heylen, Kathleen Verhelst, Lieven Berten, Rik Bouckaert
-Commissie hr: JP Tanghe, Saartje Vandewiele, Stan Callens, James Heylen
-Commissie communicatie & events: Saartje Vandewiele, Stan Callens, JP Tanghe, Elke Feys, James Heylen, Frederick Mommerency, Stijn Vanhauwaert. 

Raad van Bestuur

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.