Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur bestaat uit de 15 personen die verkozen werden op de algemene vergadering van 20 februari 2017. De verschillende beheerders maken deel uit van zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen, bovendien gespreid over het werkgebied van de vzw.

De structurele partners in het project krijgen de verslaggeving van de RvB en worden geïnformeerd over het reilen en het zeilen van de vzw. Aandachts- en actiepunten worden besproken tijdens de tweemaandelijkse vergadering van de Raad van Bestuur.

Wie maakt nu deel uit van deze Raad van Bestuur?

-Voorzitter: Vincent Impe
-Ondervoorzitters: Fred Vanderbeke en Peter Coopman
-Secretaris: Elke Feys
-Penning: Rik Bouckaert
-Commissie financiën en subsidies: Peter Coopman, Rik Bouckaert, Stan Callens
-Commissie mobiliteit & veiligheid: Fred Vanderbeke, James Heylen, Kathleen Verhelst, Lieven Berten, Rik Bouckaert
-Commissie hr: JP Tanghe, Saartje Vandewiele, Stan Callens, James Heylen
-Commissie communicatie: Saartje Vandewiele, Stan Callens, JP Tanghe, Elke Feys
-Commissie events: James Heylen, Elke Feys, Stijn Vanhauwaert, Frederick Mommerency

Raad van Bestuur

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.