Het milieu verdient onze aandacht!

Gezamenlijke ophaling KGA en ander afval
In veel bedrijven is de hoeveelheid Klein Gevaarlijk Afval eerder beperkt en is geen structurele ophaling of verwijdering voorzien. Het gevaar is dan ook dat dit blijft rondslingeren, op een uithoek van het bedrijvenpark terecht komt of bij het restafval belandt. Door een gecoördineerde ophaling van het KGA voor het hele bedrijvenpark, worden de bedrijven ontlast van de organisatie, is het een kleine moeite om het afval mee te geven bij de ophaling en kan de prijs gedrukt worden. De transportkost van het ophalen kan immers gedeeld worden en gezien de gezamenlijke grote hoeveelheid kan een interessante prijs verkregen worden. In juni 2011 werd al een afhaling georganiseerd.

Zwerfvuilactie
Doel is de betrokkenheid van de bedrijven en hun personeel te verhogen, zodat zij meewerken om de beeldkwaliteit van het bedrijvenpark te verhogen en op peil te houden.

Het bedrijvenpark heeft net zoals alle openbare plaatsen last van zwerfvuil. Soms wordt er moedwillig afval achtergelaten omwille van de verlatenheid van het terrein, en vaak zijn de inspanningen die reeds door de stad en de gemeente geleverd worden om de wegen proper te houden niet voldoende om het hele terrein netjes te houden. Een zwerfvuilactie op regelmatige basis, samen met een sensibiliseringsactie moet hieraan tegemoet komen.
Planet

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.