Hoe lid worden?

Een bedrijvenparkvereniging staat of valt met het enthousiasme van zijn leden. De vereniging is er niet alleen voor jullie, maar ook door jullie. De vereniging heeft u dan ook nodig als lid van de vzw.

De vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is opgericht volgens het boekje. De statuten zijn uitgeschreven en officieel neergelegd. Ze zijn trouwens transparant consulteerbaar op deze website.

Bedrijven met uitbatingszetel binnen het werkgebied kunnen op eenvoudige aanvraag lid worden van de vzw. De leden worden uitgenodigd naar de jaarlijkse Algemene Vergadering waar ze stemrecht  hebben over het programma, de budgetten en dus het reilen en zeilen van de vzw.

Om lid te worden dient u zich volgens de wet en de statuten officieel als lid kenbaar te maken aan het bestuur.

Doe dat vandaag nog via onderstaand formulier zodat we u op de hoogte kunnen houden van de resultaten van de vereniging! U geeft hierbij toestemming om op het opgegeven e-mailadres nieuwsberichten te ontvangen.

Bedrijven die zich aanbieden als lid, maar die gelegen zijn buiten het werkgebied zoals bepaald in de statuten, worden na gunstig advies door de Raad van Bestuur aanvaard als ‘partner’. Partners die hun activiteit verhuizen naar het werkgebied van de vzw worden de facto lid’. 

Het jaarlijks lidgeld werd in de Algemene Vergadering van 6 februari 2013 als volgt vastgelegd:

Leden
# werknemers Bedrag
0 - 10 € 100
11 - 50 € 200
51 - 100 € 300
+ 100 € 400

Partners
# werknemers Bedrag
0 - 10 € 50
11 - 50 € 100
51 - 100 € 150
+ 100 € 200
Geef hieronder de afgebeelde letters in ...
Om misbruik van dit formulier te voorkomen vragen wij u de weergegeven letters over te nemen in het tekstvak hieronder. Wanneer u deze code niet overneemt wordt het formulier niet verzonden.

Lid worden

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.