Het is op aangeven van Burgemeester Carl Vereecke dat de Kuurnse Bedrijvenclub de startvergadering bij Leiedal heeft bijgewoond. Daar is de vonk overgeslagen en na vele vergaderingen heeft het project vorm gekregen.

Het gemeentehuis herbergt onze maatschappelijke zetel en om de twee maanden houdt de Raad van Bestuur er zijn vergadering.

Kuurne draagt tevens bij in de kosten die volgens het project van Agentschap Ondernemen niet-subsidiabel zijn. Zo wordt jaarlijks een budget van 10000 euro voor de vzw ingeschreven op de gemeentebegroting.

Via het Sociaal Huis (
www.sociaalhuiskuurne.be) houden we de vinger aan de pols voor wat betreft sociale tewerkstelling.

 

Gemeente Kuurne

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.