Onder impuls van Schepen van Economie Jean de Béthune en medewerkers Philippe Devos & Lode Valcke wordt de samenwerking onder de partners aangewakkerd.

Zoals U wellicht weet is het Bedrijvenpark voor een groot deel op Kortrijks (waaronder ook Heule valt) grondgebied gelegen.

Het Ringshopping Kortrijk-Noord neemt daarvan een zeer groot deel voor zijn rekening.

Het is dan ook logisch dat de dienst economie van de stad regelmatig overleg zal hebben met het parkmanagement.

Net zoals de gemeente Kuurne draagt ook de stad Kortrijk financieel bij onder de vorm van een jaarlijks terugkerende subsidie.

Stad Kortrijk

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.