Onder impuls van Schepen van Economie Jean de Béthune en medewerkers Philippe Devos & Lode Valcke wordt de samenwerking onder de partners aangewakkerd.

Zoals U wellicht weet is het Bedrijvenpark voor een groot deel op Kortrijks (waaronder ook Heule valt) grondgebied gelegen.

Het Ringshopping Kortrijk-Noord neemt daarvan een zeer groot deel voor zijn rekening.

Het is dan ook logisch dat de dienst economie van de stad regelmatig overleg zal hebben met het parkmanagement.

Net zoals de gemeente Kuurne draagt ook de stad Kortrijk financieel bij onder de vorm van een jaarlijks terugkerende subsidie.

Stad Kortrijk

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.