Leiedal ondersteunt en stimuleert de economische ontwikkeling van de aangesloten gemeenten en de streek in de eerste plaats via de ontwikkeling en realisatie van bedrijventerreinen.

In de afgelopen 50 jaar heeft Leiedal ruim 1000 ha bedrijfsgronden gerealiseerd op zo'n 35 verschillende bedrijventerreinen. Die bieden samen plaats aan meer dan 850 bedrijven.

De zuiver controlerende rol van Leiedal als terreinbeheerder biedt op termijn niet noodzakelijk voldoende mogelijkheden om de duurzaamheid en de integrale kwaliteit van een bedrijventerrein op peil te houden.

Sinds enkele jaren heeft Leiedal een meer actief beleid ingevoerd met als doel de kwaliteit van het vestigingsmilieu op nieuw gerealiseerde bedrijventerreinen op peil te houden en dit d.m.v. parkmanagement.

Het betreft een voortdurende activiteit betreffende beheer van ruimte en nodige voorzieningen in functie van een behoud van de beoogde duurzame kwaliteit (aanbieden van een basispakket met openbaar groenonderhoud, beveiliging, bewegwijzering, …), waarvan haar taak van ombudsman integraal deel uitmaakt.

Leiedal

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.