Leiedal ondersteunt en stimuleert de economische ontwikkeling van de aangesloten gemeenten en de streek in de eerste plaats via de ontwikkeling en realisatie van bedrijventerreinen.

In de afgelopen 50 jaar heeft Leiedal ruim 1000 ha bedrijfsgronden gerealiseerd op zo'n 35 verschillende bedrijventerreinen. Die bieden samen plaats aan meer dan 850 bedrijven.

De zuiver controlerende rol van Leiedal als terreinbeheerder biedt op termijn niet noodzakelijk voldoende mogelijkheden om de duurzaamheid en de integrale kwaliteit van een bedrijventerrein op peil te houden.

Sinds enkele jaren heeft Leiedal een meer actief beleid ingevoerd met als doel de kwaliteit van het vestigingsmilieu op nieuw gerealiseerde bedrijventerreinen op peil te houden en dit d.m.v. parkmanagement.

Het betreft een voortdurende activiteit betreffende beheer van ruimte en nodige voorzieningen in functie van een behoud van de beoogde duurzame kwaliteit (aanbieden van een basispakket met openbaar groenonderhoud, beveiliging, bewegwijzering, …), waarvan haar taak van ombudsman integraal deel uitmaakt.

Leiedal

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.