De POM West-Vlaanderen heeft in het verleden reeds heel wat ervaring opgebouwd rond bedrijventerreinmanagement, en meer specifiek op het domein van interbedrijfssamenwerking.

Via Europese en Vlaamse projecten werd op verschillende terreinen rondom diverse aspecten gewerkt.

De POM kan deze ervaring binnen de projectoproep op Kortrijk-Noord inzetten rondom specifieke activiteiten die in dit dossier opgenomen zijn.

Concreet betekent dit dat Sofie Vander Plaetse en Bart Cloet wekelijks contact houden met de parkmanager.

POM WVL

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.