's Middags dient ieders honger gestild.

Velen brengen hun boterhammen mee van thuis, een aantal bedrijven hebben hun eigen bedrijfsrestaurant en heel wat mensen doen een beroep op de levering van broodjes, soep, e.d. 

Er zijn ook een aantal horecazaken in de buurt waar men terecht kan voor een snelle lunch, maar ook voor een gastronomische maaltijd.

Op deze pagina's proberen wij een overzicht te geven van de lunch-mogelijkheden in de omgeving van het Bedrijvenpark. We hebben de zaken opgedeeld volgens categorie.Deze lijst kan onmogelijk compleet zijn. Daarom vragen wij de lezers om aanvullingen te melden aan de parkmanager via mail op parkmanager@kortrijk-noord.be.

Dank bij voorbaat! 

Waar eten 's middags?

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.