Speelpleinwerking WASPER

-
Overzicht van scholen en kinderopvangmogelijkheden

Hier vindt u een plannetje met de scholen en opvangmogelijkheden vlakbij Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, klik op onderstaand plan nr de grotere versie : 


 


Op zoek naar kinderopvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar oud ?

Op zoek naar kinderopvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar oud ? Eén van de aandachtspunten in het project vormt de dienstverlening aan onze werknemers.

Kinderopvang vormt daar een belangrijk onderdeel van. Het is steeds een huzarenstuk voor veel medewerkers om toch maar op tijd in de kinderopvang te geraken in hun woonomgeving.

Door een kinderopvang te zoeken in de omgeving van de werkgever kan die druk verlicht worden.

Via deze link krijgt U een actueel overzicht van de vrije plaatsen in Kuurne.

Via deze link krijgt U een actueel overzicht van de vrije plaatsen in Kortrijk
Kuurne op de 14de plaats in dossier kinderopvang in WVL

Kuurne op de 14de plaats in dossier kinderopvang in WVL Uit onderzoek van de VVSG (Koepelorganisatie van de Vlaamse gemeentebesturen en OCMW's) blijkt dat 62 procent van de ouders graag gebruik zou maken van kinderopvang, als er voldoende aanbod zou zijn. Gemiddeld is er in Vlaanderen nu plaats voor 48 procent van de kinderen.

In Kuurne bedraagt dit 53,59% en in Kortrijk 45,05%.

Bron: De Standaard
Het ligt in de bedoeling van de vzw om in de toekomst samen met de gemeentelijke school Pienter werk te maken van kinderopvang in de onmiddellijke omgeving van het Bedrijvenpark.

Op die manier zou dit percentage verder opgekrikt kunnen worden.

Kinderopvang

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.